• Studentenhuisvesting Venlo

  Interview met Ton de huismeester

  Locatie

  Ontdek Venlo, je nieuwe thuishaven.

  Lees meer >

  Bekijken & Boeken

  Bekijk onze kamers en boek direct.

  Lees meer >

  Service

  Service van de zaak.

  Lees meer >
 
 

Maak kennis met Ton, de huismeester
van LEBE City Campus in Venlo.


“De huurders zijn blij dat ik er ben.”

 

Stel je even voor, Ton!

Ik ben Ton Hermans, ik ben 63 jaar en sinds 1 oktober 2016 ben ik huismeester bij LEBE City Campus. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn hobby's zijn vooral mijn twee kleinkinderen, verder ben ik een echte bourgondiër en fiets ik graag.
 

Hoe ben je bij LEBE City Campus terecht gekomen?

Hiervoor ben ik met veel plezier huismeester geweest bij de Venlose campus van Universitieit Maastricht. Tijdens een rondleiding die de universiteit hier bij LEBE City Campus kreeg kwam het ter sprake dat ze hier ook nog een huismeester zochten. Ik heb toen direct een sollicitatie-mail gestuurd naar info@lebecitycampus.nl en na een goed gesprek zit ik nu hier!
 

Wat ga je doen voor de bewoners?

Ik ben ten eerste het aanspreekpunt voor alle bewoners van de campus.

Ze kunnen bij mij terecht voor al hun vragen maar vooral voor vragen van huishoudelijke en technische aard. Ik houd toezicht, controleer de algemene ruimtes en verzorg klein onderhoud.

Daarnaast moet ik er natuurlijk ook voor zorgen dat de huisregels worden nageleefd en dat het hier geen bende wordt. Ook naar onze buren en omgeving toe zie ik hierin een verplichting.

Ik ben er 200 % voor de bewoners, mits ze zich netjes aan de regels houden. Uiteindelijk hoop ik een vertrouwensband met de bewoners op te kunnen bouwen. Niet voor niks noemden ze mij op de universiteit naast Ton en huismeester ook knuffelopa.


Hoe kunnen bewoners je bereiken?

Alle bewoners kunnen me bereiken via mail, telefoon en whatsapp. Ik vind het welzijn van de bewoners heel belangrijk en wil graag dat ze me snel en efficiënt kunnen bereiken. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een groepsapp waarin alle bewoners zitten.
 

Heb je het al een beetje naar je zin?

Helemaal! Ik vind het ontzettend leuk om studenten hier een zo prettig mogelijk verblijf te faciliteren. Ik hou van de mengelmoes van nationaliteiten en karakters. Ik kijk ernaar uit om meer bewoners te verwelkomen en zo een leuke groep jonge mensen te kunnen helpen tijdens hun studie hier in Venlo.
 Ton is maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur en dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur aanwezig op LEBE City Campus, Blumenkampstraat 3 in Venlo.