• Studentenhuisvesting Venlo

  Interview met Jos, onze huismeester

  Locatie

  Ontdek Venlo, je nieuwe thuishaven.

  Lees meer >

  Bekijken & Boeken

  Bekijk onze kamers en boek direct.

  Lees meer >

  Service

  Service van de zaak.

  Lees meer >
 


Maak kennis met Jos, de huismeester/beheerder van LEBE City Campus in Venlo


 

Stel je even voor!

Ik ben Jos, getrouwd, heb een zoon en een dochter en twee superlieve kleinkinderen. Mijn vorige werkgever waar ik 37 jaar werkzaam was, is failliet gegaan. Ik was daar werkzaam als Inkoop- en Facilitair Manager. Ik hoop de komende jaren hier een bijdrage te kunnen leveren aan een goed functionerend verblijf voor de studenten van de LEBE City Campus. Mijn hobby's zijn tafeltennis, tennis en tuinieren.

 
Hoe ben je bij LEBE City Campus terecht gekomen?

Op Noordlimburgwerkt.nl zag ik de vacature van huismeester staan. Met mijn achtergrond als facilitair manager dacht ik, gelijk op reageren want dit is mijn baan! Na enkele gesprekken ben ik aangenomen en ik voel me prima op mijn plaats hier.


Wat ga je doen voor de bewoners?

In eerste instantie ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle bewoners en organisatie. Ze kunnen bij mij terecht voor al hun vragen maar ook voor zaken van huishoudelijke en technische aard. Ik houd toezicht, controleer de algemene ruimtes en verzorg klein en groot onderhoud. Tevens zorg ik voor de oplevering van de kamers bij aanvang en einde van de huurperiode van studenten.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk dat de huisregels worden nageleefd en dat het netjes is én blijft. Ook buiten c.q. rondom het gebouw vind ik het belangrijk dat alles netjes en schoon is.

Ik zal indien mogelijk klaarstaan voor de bewoners. Uiteindelijk hoop ik een vertrouwensband met de bewoners op te kunnen bouwen. Hospitality staat bij mij hoog in het vaandel.


Hoe kunnen bewoners je bereiken?

Alle bewoners kunnen me bereiken via mail, telefoon en WhatsApp. Ik vind het welzijn van de bewoners heel belangrijk en wil graag dat ze me snel en gemakkelijk kunnen bereiken. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een groepsapp waarin alle bewoners zitten.

 
Heb je het al een beetje naar je zin?

Geweldig, om met al deze studenten een band op te bouwen en er voor te zorgen dat ze het allemaal naar hun zin hebben. Als dat eenmaal goed is, dan doen ze ook veel voor jou, daar ben ik van overtuigd, dus het is dan altijd een win-win situatie. Mijn deur staat voor iedereen open dus wie weet zot ziens!

Jos is van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur aanwezig op de campus. Of eventueel op afspraak.


 

LEBE City Campus   Dr. Blumenkampstraat 3    5914 PV  Venlo

+31 (0)77 – 302 0041
06 – 112 07 411
info@lebecitycampus.nl